Hvor vil du træne?
BLIV MEDLEM I
FITNESS UNITED
 


Powered by EGYM

TRYG OPSTART, PERSONLIGT TILPASSET TRÆNING OG MASSER AF DATA

Alle kan træne i Fitness United Wave! Det er både for dem, der gerne vil have en tryg opstart, dem der gerne vil blive holdt til ilden med personligt tilpasset træning – og så dem, der elsker data. Wave gør det muligt at slå hovedet fra og fokusere 100% på din træning, for maskinerne tænker for dig. Det er enormt nemt og intuitivt.
Thomas Arentsen, stifter af FITNESS UNITED

FITNESS UNITED WAVE, DIN DIGITALE PERSONLIG TRÆNER

Fitness United Wave fungerer lidt lige som din egen personlige træner. Du bliver hjulpet i gang og holdt til ilden – uanset om dit mål er at blive stærkere, komme i bedre form, tabe dig eller tone din krop.

Wave består af 9 EGYM-maskiner, cardioudstyr, en InBodymåler, en EGYM Fitness Hub, der giver dig mulighed for at tage forskellige tests, at følge med i din træning og at måle din EGYM BioAge. Du kan finde alle oplysningerne i selve hub’en eller i Fitness United Wave-appen. Alt udstyr er utrolig nemt og intuitivt at bruge, og du bliver hjulpet i gang af vores trænere.

WAVE

  • Cirkeltræning EGYM
  • Tracking af cardiotræning
  • Samarbejdende apps
  • Fitness United Wave-app
  • 2 EGYM BioAges

SÅDAN FUNGERER DET

I Fitness United Wave kender alle maskinerne dig og dine mål. Du bipper dig ind med dit Fitness United Wave-armbånd, og så tilpasser de enkelte maskiner sig dine kropsmål, din styrke og dit fokus.

Mens du træner, bliver du guidet: På en lille skærm foran dig er en bane med små mønter. Dem skal du fange ved hjælp af de bevægelser, du laver i maskinen. På den måde får du det maksimale ud din indsats.

Den primære træning foregår som cirkeltræning, hvor du går fra maskine til maskine, i alt 9 forskellige. Én cirkeltræning tager cirka 16 minutter, og så er du nået igennem alle de vigtigste muskelgrupper i kroppen. Som supplement til cirkeltræningen kan du bruge forskellige cardiomaskiner – også den træning bliver registreret i din app.

WAVE+

Med Wave+ får du mulighed for at variere din træning endnu mere og at få et større indblik i din træning og krop. Du kan følge din EGYM BioAge på hele 4 parametre og få uddybende data på dem.

Medlemskabet giver dig adgang til EGYM+, som er personligt tilpassede træningsprogrammer på EGYM-maskinerne. Du kan løbende teste din kropssammensætning på vores InBody-måler samt din fleksibilitet på vores EGYM Fitness Hub, hvor du også kan se alle dine resultater.
Wave
Wave+
+50/md
Cirkeltræning EGYM
Tracking af cardiotræning
Samarbejdende apps
Fitness United Wave-app
2 EGYM BioAges
EGYM Hub
InBody kropsanalyser
Måling af fleksibilitet
EGYM+ personlige
træningsprogrammer
Træner til rådighed på faste tider
4 EGYM BioAges
Wave
Wave+
+50/md
Cirkeltræning EGYM
Tracking af cardiotræning
Samarbejdende apps
Fitness United Wave-app
2 EGYM BioAges
EGYM Hub
InBody kropsanalyser
Måling af fleksibilitet
EGYM+ personlige
træningsprogrammer
Træner til rådighed på faste tider
4 EGYM BioAges

FITNESS UNITED WAVE-APPEN

Når du er færdig med din træning, har maskinerne registreret dine resultater, som du kan se på din Fitness United Wave-app. Appen er gratis og giver dig mulighed for at følge din træning og udvikling tæt. Du finder appen ved at søge på ’Fitness United Wave’ i App Store eller Google Play Butik.

DU BETALER KUN FOR INTRO OG ARMBÅND

Hvis du vælger at træne i Fitness United Wave, betaler du kun for introduktionen og armbåndet. Abonnementet er til samme pris som for træningen i resten af centret: 249 kr./md. Med et Wave+-abonnement til 299 kr./md. kan du supplere med flere funktioner.

Bliv Wave+-medlem her

Introduktion og armbånd koster tilsammen 199 kr.

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Det er nemt og intuitivt at træne i Fitness United Wave. Ved start gennemgår du alle EGYM-maskiner og funktioner med en af centrets trænere – og så er du faktisk klædt på til træningen. Tilvælg introduktionen ved indmeldelse eller henvend dig i receptionen. Vi glæder os til at hjælpe dig i gang!
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Vi har Wave i følgende centre
BLIV WAVE MEDLEM