Hvor vil du træne?
BLIV MEDLEM I
FITNESS UNITED
 


HOLD

Her får du et komplet overblik over alle de holdtyper vi tilbyder

FEM HOLDTYPER

Vi har følgende fem holdtyper:

HVILKET HOLD SKAL JEG VÆLGE?


Det kan godt være svært at overskue 'junglen' af forskellige hold. Vi anbefaler at du prøver lidt forskelligt og forskellige instruktører, så du finder hvad der passer bedst til dit temperament og mål med træningen. for at gøre det lidt mere overskueligt har vi delt vores hold ind i fem overordnede holdtyper.

Fælles for alle hold er at det skal være sjovt og effektivt at træne, men især også at det er til at følge med på holdet. Derfor er langt de fleste af vores hold tilgængelige for alle. Vi er her for at give dig Sved, Sjov og Suceesoplevelser.

KROP OG SJÆL

På disse timer kobler vi kroppen og sindet, gennem fokus på teknik, åndedræt og holdning. Musikken og atmosfæren er afdæmpet og rolig. Meget af arbejdet foregår på måtter

STYRKE

Fælles for alle vores styrkehold er at de træner kroppens muskler. Det kan både være med fokus på at opnå styrke eller udholdenhed og det kan være træning af de bevægende muskler og/eller de stabiliserende.

KONDITION

Ønsker du at få pulsen op og træne dit (hjerte/lunge) kredsløb, skal du vælge et af disse hold. Vi arbejder med forskellige varianter, både med hold der er lette i forhold til koordination og dem der kræver lidt mere, rent motorisk. På samme måde finder du hold med forskellige intensitetsniveauer.

DANS

Dansehold er for dig der godt kan lide at lave små koreografier og bruge kroppen til at danse med. Kom og mærk glæde ved at bevæge dig. Her kan være mange forskellige måder at danse på og fælles for alle hold er den fede musik, danseglæden og det at alle kan være med.

LES MILLS®

Les Mills® er et verdensomspændende koncept, hvor der kommer helt nye 'releases' af holdene hvert kvartal. Alle hold tilrettelægges af 'Master Trainers' og er designet så alle kan følge med.