OM OS
Vi arbejder på at skabe et center i høj kvalitet, i øjenhøjde med vores medlemmer - til en fair pris

VORES FILOSOFI

VI ER SAMMEN OM DET - VI ER FITNESS UNITED

Når træningstøjet kommer på, ligner vi hinanden - og vi vil det samme. Vi kommer alle med ønsket om at blive sundere, komme i bedre form og at blive bedre versioner af os selv.

Derfor gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig med at nå det du gerne vil. Og hvis vi samtidig hjælper hinanden, så er det hele meget lettere - og rigtig meget sjovere.
Det betyder meget for mig, at medlemmerne bliver mødt af ægte ment værtskab og en god atmosfære. Især som ny, hvor man ikke nødvendigvis ved hvordan man bruger et fitnesscenter er det vigtigt at få hjælp til at komme godt i gang. Derfor gør vi et stort nummer ud af at tage godt imod og gøre din træning til en god oplevelse.

Og derfor er det også vigtigt at vores hold er effektive og sjove, men også til at 'finde ud af'. Vi lykkes når du gør og derfor har mit mantra altid været 'Sved, Sjov og Succesoplevelser'.
Thomas Arentsen, stifter af FITNESS UNITED

ET MODERNE CENTER I VERI CENTERET

På toppen af Risskov finder du Fitness United beliggende på 1. sal i Veri centret. Vi har udsigt gennem kæmpe store panoramavinduer som samtidig giver masser af dagslys i centret. Der er højt til loftet og masser af plads mellem maskinerne. Centret er bygget i kvalitetsmaterialer, er holdt rent og pænt og står som nyt.

Fitness United har alt hvad et center skal byde på. Hos os finder du blandt andet:

  • Store fitnesslokaler med topudstyr fra de bedste mærker
  • Holdsal med højt til loftet og god ventilation med køl
  • Cyklingsal med Tomahawk IC7 cykler og ventilation med køl
  • Hyggeligt cafeområde med gratis kaffe og automater hvor du kan købe produkter
  • Store og lækre omklædningsrum
  • Sauna

Se centeret